Mă numesc Deák Sámuel și apelez la serviciile Poștei Române de foarte mulți ani. Niciodată nu am plecat de la ghișeu cu problema nerezolvată. Angajații au fost mereu drăguți și gata să mă ajute în orice situație. Coletele mele ajung rapid, intacte și la un preț foarte bun.

Știu că Poșta deține un rol important în viața românilor și a maghiarilor din România de 161 de ani, de când există. A oferit întotdeauna și oferă și în prezent servicii esențiale pentru viața comunității.

Și pentru că sunt un client mulțumit, doresc să vă împărtășesc și dumneavoastră câteva dintre aspectele care îmi plac foarte mult la Poștă:

  • Are cea mai extinsă rețea, ceea ce face ca serviciile sale să fie disponibile în întreaga țară. Acest lucru permite ca scrisorile și coletele să fie livrate ușor, chiar și în cele mai mici localități. Acoperirea largă asigură că expeditorii și destinatarii au acces facil la toate produsele Poștei Române.
  • În plus față de livrarea tradițională de scrisori și colete, Poșta oferă și alte servicii, cum ar fi: transferurile de bani, gestionarea asigurărilor, plata facturilor și opțiuni de plată electronice. Personal, am folosit multe dintre acestea, cu succes. Datorită gamei variate de oferte, toți cei care apelează la Poștă pot gestiona comod aspecte financiare și administrative într-un singur loc.
  • Având în vedere că Poșta funcționează neîntrerupt de mai bine de un secol și jumătate, în ciuda tuturor dificultăților, consider că are o experiență uriașă în furnizarea diferitelor servicii. Acest lucru a condus la o reputație puternică, , așa că expeditorii și destinatarii au întotdeauna cea mai mare încredere că trimiterile lor vor ajunge în siguranță, la timp și la cel mai bun preț.
  • După cum spuneam, un aspect extrem de important este acela că Poșta Română oferă tarife competitive pentru toate serviciile sale. Acest lucru înseamnă că expeditorii și destinatarii își pot trimite și primi scrisorile și coletele la prețurile cele mai avantajoase de pe piață.

De asemenea, mai știu și că taxele accesibile facilitează comunicarea poștală economică și comerțul între diferite sectoare.

  • Am observat că Poșta își dezvoltă continuu serviciile în domeniul inovației și al digitalizării. De exemplu, oferă posibilitatea de urmărire online, ceea ce ajută la monitorizarea trimiterilor și determinarea exactă a locației acestora. În ultimul an chiar se pune mare accent pe digitalizare. De asemenea, au fost dezvoltate aplicații electronice și mobile care facilitează rezolvarea problemelor poștale prin intermediul platformelor digitale.

Personal, voi continua să folosesc serviciile Poștei Române și recomand tuturor celor care au nevoie, să procedeze la fel.

Poștașul este unul dintre acei oameni rari care se bucură de o reputație și de o încredere atât de mare. Și eu, la rândul meu, am un poștaș care mă servește de ani de zile și care, în timp, mi-a devenit un adevărat prieten.

Folosiți cu cea mai mare încredere serviciile Poștei Române!

Deák Sámuel,

un client mulțumit

EMNT