Mint ismeretes, a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor zárónapján zajló politikai fórumon jelentették be, hogy meglepetéskötet jelent meg az idén tavasszal 70. életévét betöltött Tőkés László tiszteletére. A kötet célja, hogy emléket állítson annak a küzdelmes és munkás hét évtizednek, ami eddig eltelt az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnökének életéből. Másodsorban olyan ajándék, amely a tiszteletadás jele is.

Az Isten szeretetében, Erdély ölelésében – Tőkés László 70 című kötetet szeptember 9-én 16:30-tól a budapesti Bálna Rendezvényközpont Rombusz Rendezvénytermében Kóczián Viktória református lelkész és Szilágyi Zsolt, az EMNP Külügyi és nemzetpolitikai kabinetjének vezetője mutatja be, a beszélgetést pedig Sándor Krisztina, az EMNT ügyvezető elnöke moderálja. Az eseményen, melyen Tőkés László is jelen lesz, köszöntőt mond Németh Zsolt, az Országgyűlés Külügyi bizottságának elnöke.

Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet bárki megtehet szeptember 7-ig a rendezveny@prominoritate.hu címen.

EMNT