Péntek délelőtt az érmihályfalvi EMNT-irodában Pap Sándor, az Erdélyi Magyar Néppárt helyi szervezetének elnöke köszönetet mondott mindazoknak az önkénteseknek, akik a magyar országgyűlési választásokat megelőzően három héten át – idejük függvényében – bejártak az irodába segíteni az azonosító űrlapok kitöltésében.

A szervezet elnöke mellett Czeglédi Júlia irodavezető is megköszönte Torda Katalinnak, Moldovanu Mártának, Kosztin Ildikónak, Rubletzky Mártának, Kind Klára Renátának, Szellő Istvánnak, Laskovics Istvánnak, valamint az érkeserűi Fekete Anikónak is a munkáját, aki az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács érmelléki szervezete nevében gyűjtötte körzetében a szavazatokat.

A mihályfalvi demokráciaközpont, valamint a Néppárt helyi szervezete nevében az irodavezető, valamint a pártszervezet elnöke egy szerény figyelmességgel is kifejezte megbecsülését a befektetett önkéntes munka iránt, az által, hogy átnyújtott a segítő hölgyeknek egy-egy cserép orchideát, mellékelve egy doboz bonbont is valamennyihez.

Pap Sándor ugyanakkor elmondta, bár az elismerést jelentő jelképes gesztus nem egyenesen arányos a befektetett munkával, ezután is számít rájuk minden eseményen, nemcsak mikor dolgozni kell, de kirándulások és egyéb összejövetelek alkalmával is.

A rövid köszönő beszédek után szerény szeretetvendégség és kötetlen beszélgetés következett, amelyen megosztották egymás között az elmúlt hetek tapasztalatait.

(Forrás: erinto.ro)

Nagy Csaba