November 17-én, pénteken a Cintányéros Cudar Világ kabaréműsorára került sor Zilahon, a Vigadó épületében. Az eseményen a nagyváradi MM Pódium Színház előadását tekinthették meg a résztvevők.

Az előadás nagy sikernek örvendett, amelyet a résztvevők száma is igazolt: több mint 250 személy szórakozott a MM Pódium Színház kabaréműsorán. A közel két órás előadás végén a közönség állva tapsolta a színészeket, ezt követően köszönetnyilvánításokra került sor. A Wesselényi Miklós Egyesület képviselője köszönetet mondott a közönségnek a szépszámú részvételért, majd a Nagyváradi MM Pódium Színháznak megköszönte a meghívás elfogadást, a zilahi Polgármesteri Hivatalnak a közreműködését és az ingyenes terembérlés lehetőségét.

Jövő hónapban a szervezők egy újabb előadásra várják a zilahi lakosokat és a kabarékedvelőket: december 8-án, 18 órától a Horváth János Társaság Kabaré 2017 címmel négy művet feldolgozó vidám műsorára kerül sor a Katona Házban. A műsorban Nóti Károly Süt a hold, Rejtő Jenő A háremőr, Mihály István Az elvonókúraA hivatalban és a Kisebbségi osztály darabokat lehet megtekinteni.