Konzuli napot tartanak  Érmihályfalván február 1-én 11:00 óra és 16:00 óra között. Minden érdeklődőt szeretettel várnak az EMNT munkatársai!

December 4-én  mikulásjárásra kerül sor Érmihályfalván. Az eseményen első osztályos kisdiákokat és a református tanoda  gyerekeit, továbbá egy hetedikes osztályt fog megajándékozni az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács érmihályfalvi sz... tovább

November 14-én 11 és 16 óra között konzuli napot tartanak az érmihályfalvi EMNT Demokráciaközpontban, a Republicii/Köztársaság utca 40. szám alatt. Az eseményen az érdeklődők leadhatják kérelmeiket az útlevelek igényléséhez, ugya... tovább

Érmihályfalván október 15-én a  vasárnap délelőtti istentiszteletet követően turulszobrot avatnak a református templomkertben. A  nemzeti összetartozás szimbólumának felavatásán az érmihályfalvi EMNT is részt vesz.

Az aradi vértanúk tiszteletére az érmelléki Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács megemlékezést szervez az érmihályfalvi Római Katolikus Templomban. Az esemény 18 órától kezdődik. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!