2019. november. 17. vasárnap
Főoldal » Hírek » Továbbra is Nagy Pál az udvarhelyszéki EMNT elnöke

Továbbra is Nagy Pál az udvarhelyszéki EMNT elnöke

2013. 05. 27.
Megosztás:

Továbbra is Nagy Pál az udvarhelyszéki EMNT elnökeMájus 6-án tartotta tisztújító közgyűlését az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács udvarhelyszéki szervezete. A rendezvényen arról döntöttek, hogy az elnöki tisztséget eddig betöltő Nagy Pál marad a szervezet élén.

A közgyűlést az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács udvarhelyszéki szervezetének elnöke, Nagy Pál nyitotta meg, majd felkérte Sándor Krisztinát, az országos szervezet ügyvezetőjét, hogy köszöntse a jelenlévőket. Az ügyvezető elnök megnyitóbeszédében elmondta, az idei évben a szervezet megerősítésére fektetnek nagy hangsúlyt. Kiemelte, a 2013-as év az autonómia éve, idén ennek szellemében kell dolgozni.

Az ügyvezető elnök köszöntőbeszéde után Nagy Pál, az udvarhelyszéki szervezet elnöke megtartotta beszámolóját, bemutatva az udvarhelyszéki szervezet éves tevékenységét, majd a jelenlévők a következő időszak terveit, rendezvényeit beszélték meg.

Ezután következett a tisztújítás, melynek eredményeként a továbbiakban Nagy Pál marad a szervezet udvarhelyszéki elnöke. További elnökségi tagok: Bíró Edith (Székelyudvarhely), Bíró Levente (Székelyudvarhely), Jakab Gábor (Székelyudvarhely), Szabó Károly (Székelyudvarhely), Hegyi István (Székelykeresztúr), Sándor Lajos (Szentegyháza).

[forrás: szekelyhon.ro]

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA