2019. szeptember. 21. szombat
Főoldal » Hírek » Tisztújítás a Bihar megyei EMNT-ben

Tisztújítás a Bihar megyei EMNT-ben

2015. 10. 12.
Megosztás:

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Bihar megyei szervezetében is megtartották a tisztújítást. A Közgyűlésre az EMNT nagyváradi irodájában került sor, ahol a megjelenteket Török Sándor megyei elnök köszöntötte. Az elnök megtartotta beszámolóját, majd néhány mondatban közügyeinkkel kapcsolatban is megosztotta gondolatait az EMNT tagokkal.

Tisztújítás a Bihar megyei EMNT-ben

A leköszönő elnöktől Nagy József Barna, az EMNT Partiumi régióelnöke vette át a közgyűlés vezetését. Üdvözölte a jelenlévőket, majd szót adott Csomortányi Istvánnak, a Néppárt Bihar megyei elnökének. A megyei elnök az EMNT és a Néppárt közös céljaira világított rá, majd sok sikert kívánt a Közgyűlés munkájához.

A tagok megszavazták, hogy ezentúl a Bihar megyei elnökség hét tagú legyen. Megválasztották az elnököt Török Sándor személyében, majd az elnökség tagjait is: Agyagási Ernőt, Bereczki Andrást, Kálmán Balázst, Kosztin Juliannát, Tőtős Zsuzsannát és Varga Korpos Dalmát.

Az országos küldöttgyűlésre is megválasztották a küldötteket, majd sok értékes és érdekes hozzászólással segítették az elnökséget abban, hogy a megyei szervezet a továbbiakban is olyan súllyal legyen jelen a közéletben, ahogy eddig is volt.

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA