2019. december. 11. szerda
Főoldal » Hírek » Szilágyi Péter helyettes államtitkár meglátogatta az EMNT csíkszeredai irodáját

Szilágyi Péter helyettes államtitkár meglátogatta az EMNT csíkszeredai irodáját

2017. 04. 12.
Megosztás:

Szilágyi Péter nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár április 12-én Csíkszeredában meglátogatta az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) csíkszeredai irodáját.

Szilágyi Péter helyettes államtitkár meglátogatta az EMNT csíkszeredai irodáját

Az EMNT Demokrácia-központba elkísérték, Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa képviseletében, Farkas Balázs ügyvivő konzul és Lukács Bence Ákos konzul is. A látogatókat Sándor Krisztina, az EMNT ügyvezető elnöke, valamint Tiboldi László országos alelnök fogadták.

Szilágyi Péter helyettes államtitkár meglátogatta az EMNT csíkszeredai irodáját

Az egyórás beszélgetésen az EMNT által elindított, a jövő évi választásokra vonatkozó regisztrációs kampányról egyeztettek. Ennek kapcsán a szükséges összehangoltság jegyében a közeljövőben is folytatják a kölcsönös tájékoztatást és a közös munkát. A találkozáson szó esett a Nemzetpolitikai Államtitkárság által szervezett programokról, melyekhez az EMNT ügyvezető elnöke, Sándor Krisztina felajánlotta az erdélyi irodahálózat segítségét.

A találkozót megelőzően, Szilágyi Péter Csíkszeredában megnyitotta a Nemzetpolitikai Államtitkárság által idénre meghirdetett magyar családi vállalkozások évét.

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA