2019. december. 11. szerda
Főoldal » Hírek » Székely Kinga Réka könyvét mutatják be Marosvásárhelyen

Székely Kinga Réka könyvét mutatják be Marosvásárhelyen

2017. 02. 13.
Megosztás:

Székely Kinga Réka unitárius lelkész Papnő mesék című könyvét mutatják be február 21-én (kedden) 18.00 órától a marosvásárhelyi Bolyai téri Unitárius Egyházközség Derzsi János termében.

Székely Kinga Réka szerteágazó egyházi- és közéleti tevékenységgel rendelkezik. Jelenleg a Magyar Unitárius Egyház hitéleti és missziós előadó-tanácsosa, valamint a homoródszentpéteri gyülekezet lelkésze, de közéleti elkötelezettségét bizonyítja az is, hogy a 2012-es parlamenti választások alkalmával az Erdélyi Magyar Néppárt képviselőjelöltje volt.

A könyvbemutatón beszélgetőtársa lesz Sándor Krisztina, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács ügyvezető elnöke. Az est házigazdája Nagy László, unitárius lelkész és Cseh Gábor, az EMNT Maros megyei szerveztének elnöke lesz.

Az eseményre – ahol a bemutatásra kerülő könyv megvásárolható lesz, valamint alkalom nyílik a dedikálásra is – szeretettel várják az érdeklődőket.

Székely Kinga Réka könyvét mutatják be Marosvásárhelyen

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA