2020. január. 25. szombat
Főoldal » Hírek » Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

2015. 10. 22.
Megosztás:

A 25.000-ik honosítási kérelmezőt köszöntötték az udvarhelyszéki Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Demokrácia-központjában.

Sajtóközlemény

Demeter Judit férjével és két gyerekével kérelmezte a magyar állampolgárságot. A kérdésre, hogy miért most nyújtották be a kérelmet az volt a válasz, hogy nem volt sürgős nekik az állampolgárság megszerzése, ám most ennek is elérkezett az ideje. A családfő az Élelmiszerbiztonsági Hivatalnál dolgozik, Demeter Judit és nagykorú lánya óvónők, és nem áll szándékukban külföldre költözni.

Iratcsomójuk összeállításakor a Demeter család az ajándékcsomagon kívül egy székely zászlót is kapott, amelyet a hétvégi házuk homlokzatára függesztenek ki.

Ezúttal is gratulálunk a 25.000-ik kérelmezőnek, és köszönjük, hogy a székelyudvarhelyi Demokrácia-központot választották! Az udvarhelyszéki iroda ezzel elérte a kiemelkedően magas huszonötezres számot, mellyel az erdélyi irodák közt az első helyen áll.

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA