2019. november. 12. kedd
Főoldal » Hírek » Programajánló: könyvbemutató Székelyudvarhelyen

Programajánló: könyvbemutató Székelyudvarhelyen

2016. 12. 16.
Megosztás:

Székely Kinga Réka unitárius lelkész Papnő mesék című könyvét mutatják be december 20-án (kedden) 18.00 órától a székelyudvarhelyi Művelődési Ház koncerttermében. 

Székely Kinga Réka szerteágazó egyházi- és közéleti tevékenységgel rendelkezik. Jelenleg a Magyar Unitárius Egyház hitéleti és missziós előadó-tanácsosa, valamint a homoródszentpéteri gyülekezet lelkésze, de közéleti elkötelezettségét bizonyítja az is, hogy a 2012-es parlamenti választások alkalmával az Erdélyi Magyar Néppárt képviselőjelöltje volt. 

A könyvbemutatón beszélgetőtársa lesz Sándor Krisztina, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács ügyvezető elnöke, valamint Török István, unitárius esperes. Az est házigazdája Nagy Pál, színházigazgató, az EMNT udvarhelyszéki elnöke. 

Az eseményre – ahol a bemutatásra kerülő könyv megvásárolható lesz, valamint alkalom nyílik a dedikálásra is – szeretettel várják az érdeklődőket. 

Programajánló: könyvbemutató Székelyudvarhelyen

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA