2020. január. 20. hétfő
Főoldal » Hírek » Maros megyei Néppárt: Tízezer embernek segítettünk regisztrálni

Maros megyei Néppárt: Tízezer embernek segítettünk regisztrálni

2014. 02. 03.
Megosztás:

A marosvásárhelyi és a szászrégeni honosítási irodában több mint 6000, a partnerekkel közösen, valamint a kiszállások során több mint 10.000 személynek segítettek regisztrálni a magyarországi országgyűlési választásokra.

Maros megyei Néppárt: Tízezer embernek segítettünk regisztrálni

Az EMNT Maros megyei elnöke, Cseh Gábor szerint ajánlott még február folyamán regisztrálni a magyarországi országgyűlési választásokra, azoknak pedig, akik márciusban szeretnék felvételüket kérni a magyar választási névjegyzékbe, ajánlott azt online megtenni, hogy elkerüljék a postai késlekedés miatti esetleges kellemetlenségeket. „Ne dőljünk be azoknak, akik azt mondják, hogy ne szóljunk bele a magyarországi választásokba, mert nem vagyunk adófizetői Magyarországnak. Nagyszüleink adófizetői voltak az anyaországnak, és nem mi választottuk, hogy mi ne legyünk azok. Üzenjünk a mindenkori magyar kormánynak, hogy felelősen viszonyulunk az állampolgársághoz” – tette hozzá a Néppárt Maros megyei elnöke, Portik Vilmos.

Az EMNT és EMNP Maros megyei vezetői szerint a magyar közösség javára lesz az az összefogás, amely a magyarországi parlamenti választásokon való részvételhez szükséges regisztráció kapcsán mutatkozik Erdélyben.

Az érdeklődőket Marosvásárhelyen a Klastrom utca 40. szám alatti honosítási irodában várják hétfőtől csütörtökig 9 és 18 óra között, pénteken 9 és 16 óra között, telefonszám: 0265 210.117.

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA