2019. november. 13. szerda
Főoldal » Hírek » Magyar állampolgárság: 20 ezer kérelmező Udvarhelyszéken

Magyar állampolgárság: 20 ezer kérelmező Udvarhelyszéken

2014. 01. 27.
Megosztás:

Bálint Áron négytagú családjával együtt a húszezredik igénylő, aki magyar állampolgárságot kérelmezett az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács udvarhelyszéki irodájában. A kétgyermekes családapa elmondta, azért kérte a magyar állampolgárságot, hogy magyarnak mondhassa magát külföldön és itthon egyaránt. Az udvarhelyszéki EMNT ajándékcsomaggal és oklevéllel köszönte meg a kérelmezőknek, hogy éltek a lehetőséggel és irodánkon keresztül kérvényezték a magyar állampolgárságot.

Magyar állampolgárság: 20 ezer kérelmező Udvarhelyszéken

Fotó: Haáz Sándor

Az udvarhelyszéki EMNT a Vár utca 4 szám alatti székelyudvarhelyi irodájában várja az érdeklődőket hétfőtől csütörtökig 9-16 és pénteken 9-15 óra között. Székelykeresztúron a Szabadságtér 1 szám alatt kedden és csütörtökön 9-15 óra között, Szentegyházán az Ifjúság utca 2 szám alatt hétfőn, szerdán és pénteken 10-14 óra között, kedden-csütörtökön 13-17 óra között fogadják az érdeklődőket.

Irodáinkban segítséget nyújtunk a regisztrációs ívek kitöltésében is, hogy minél többen élhessenek választójogukkal a magyarországi választásokon.

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA