2019. november. 17. vasárnap
Főoldal » Hírek » Kihelyezett konzuli napot tartottak Érmihályfalván

Kihelyezett konzuli napot tartottak Érmihályfalván

2013. 06. 10.
Megosztás:

Az érmihályfalvi EMNT-irodában újabb kihelyezett konzuli napot tartottak június 6-án a kolozsvári magyar főkonzulátus munkatársai. A honosítás iránt érdeklődők előzetesen bejelentkezhettek az ügyintézőknél, eszerint zajlott az ügyfélfogadás az irodában.

A honosítási kérelmek benyújtása, az anyakönyvi kivonatok kiosztása, illetve a gyermekek anyakönyveztetése mellett első alkalommal volt lehetőség az útlevélkérelmek benyújtására is. Összesen tizenhárom személynek sikerült leadnia az útlevélkérelmét, mindemellett kétszáznál is több honosítónak nyújtottak segítséget dossziéjuk összeállításában. Minden felmerülő problémát sikerült megoldani, így mindenkinek átvették a honosítási kérelmét.

Az EMNT-irodában (Köztársaság utca 40. szám) továbbra is várják a magyar állampolgárságot igénylő személyeket, illetve azokat, akik anyakönyvi irataikat szeretnék kézhez venni.

Az útlevélkérelmek benyújtására a legközelebbi konzuli napon lesz lehetőség. Érdeklődni a 0259/35-55-52-es telefonszámon lehet

Kihelyezett konzuli napot tartottak Érmihályfalván

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA