2019. december. 11. szerda
Főoldal » Hírek » Jótékonysági főzésen az EMNT csíkszeredai csapata

Jótékonysági főzésen az EMNT csíkszeredai csapata

2017. 08. 30.
Megosztás:

Második alkalommal vett részt az EMNT csíkszeredai szervezete az Ólomfest keretén belül megrendezett jótékonysági főzésen a Magyarnak (l)enni jó elnevezésű csapattal.

Jótékonysági főzésen az EMNT csíkszeredai csapata

Az augusztus 25-26-án immár negyedik alkalommal megtartott Ólomfesten az esti koncertek mellett jótékonysági közösségi főzés is szerepelt a programban. Az eseményen intézmények, civil szervezetek, cégek, valamint baráti társaságok csapatai vettek részt, ahol a jó hangulatot a jó idő mellett élő muzsika, közös éneklés, valamint a csíkszentsimoni fúvószenekar koncertje biztosította.

Jótékonysági főzésen az EMNT csíkszeredai csapata

A Magyarnak (l)enni jó csapata hagyományos babgulyást készített, amelyet vidám és kötetlen beszélgetés kísért. Az ételek elkészülte után mindenki jóllakhatott a finomságokból, és amellett, hogy jó csapatépítő tevékenységnek bizonyult a közös főzés, jótékonykodtak is: az ételek egy része nagy dobozokba került, és a rendezvény szervezői egy sokgyermekes csíkszeredai családot leptek meg vele. A család tagjai örömmel fogadták az adományt.

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA