2020. január. 21. kedd
Főoldal » Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

2012. 05. 06.
Megosztás:


Az EMNT tájékoztatja Önt, hogy a honlapunk megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti.

Az EMNT előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Az EMNT azonban beleegyezik abba, hogy Ön – saját, személyes használatra – ezen oldal kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Szervezetünk honlapjának tartalma az eredetileg leírtak szerint változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik, az EMNT semmilyen természetű garanciát nem vállal az Ön előtt megjelenő honlap pontosságára, megbízhatóságára, vagy tartalmára vonatkozóan.

Az EMNT fenntartja a jogot, hogy honlapot bármikor felülírja vagy elérhetőségét megszüntesse. Szervezetünk továbbá nem garantálja, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

Mivel szervezetünk nem tudja garantálni sem a szerver, sem a szerver internet-kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így nem vállalunk felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a honlap tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy a honlapunkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy az EMNT azt – minden felelősség nélkül – közzéteheti, tartalmát – részben vagy egészben – felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja szervezetünket.

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA