2020. január. 18. szombat
Főoldal » Hírek » Honosítás: a huszonegyezredik kérelmezők Udvarhelyszéken

Honosítás: a huszonegyezredik kérelmezők Udvarhelyszéken

2014. 04. 11.
Megosztás:

A szentegyházi Sánduly András feleségével együtt kérelmezte a magyar állampolgárságot az EMNT helyi irodájában, ezzel elérte a 21 ezret az udvarhelyszéki kérelmezők száma.

Honosítás: a huszonegyezredik kérelmezők Udvarhelyszéken

Kérdésünkre, hogy miért kérelmezték a magyar állampolgárságot András bácsi úgy fogalmazott „Székelyek vagyunk, de magyarok is. Úgy gondolom, hogy fontos a magyar állampolgárság megszerzése, mert lelkiekben is megerősít minket!”

Az udvarhelyszéki EMNT székelyudvarhelyi irodájában, a Vár utca 4 szám alatt hétfőtől csütörtökig 9 és 16, illetve pénteken 9 és 15 óra között várják az érdeklődőket. Székelykeresztúron a Szabadság tér 1 szám alatt kedden és csütörtökön 9 és 15 óra között, Szentegyházán az Ifjúság utca 2 szám alatt hétfőn, szerdán és pénteken 10 és 14 óra között, kedden és csütörtökön 13 és 17 óra között fogadják az érdeklődőket.

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA