2020. január. 18. szombat
Főoldal » Hírek » Hat év, 20.000 honosítás: fennállásának hatodik évfordulóját ünnepelte a kolozsvári EMNT Demokrácia-központ

Hat év, 20.000 honosítás: fennállásának hatodik évfordulóját ünnepelte a kolozsvári EMNT Demokrácia-központ

2017. 04. 04.
Megosztás:

A kolozsvári EMNT Demokrácia-központ március 31-én ünnepelte fennállásának hatodik évfordulóját. A kötetlen, baráti rendezvényre meghívást kaptak az eddigi évek során a honosítási folyamatban résztvevő munkatársak és a partnerintézmény, a kolozsvári Főkonzulátus alkalmazottai is.

Hat év, 20.000 honosítás: fennállásának hatodik évfordulóját ünnepelte a kolozsvári EMNT Demokrácia-központ

Az elmúlt hat év alatt az iroda több mint 20.000 személy egyszerűsített honosítási eljárásában segített az állampolgársági iratcsomó összeállításával Kolozsváron és a megyében, valamint a külhoni állampolgárok választási névjegyzékbe való regisztrációjában is fontos szerepet töltött be.

E feladatot a közeljövőben is folytatják, így az állampolgárságot igénylők bátran fordulhatnak az iroda munkatársaihoz. Ugyanakkor segítséget kérhetnek azok a személyek is, akik magyar állampolgárokként részt kívánnak venni a 2018-as magyarországi parlamenti választásokon. Az iroda dolgozói készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. 

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA