2020. február. 16. vasárnap
Főoldal » Hírek » Hagyományőrző Ifjúsági Napok Kézdivásárhelyen

Hagyományőrző Ifjúsági Napok Kézdivásárhelyen

2015. 10. 02.
Megosztás:

Hagyományőrző Ifjúsági Napokat tartanak Kézdivásárhelyen október 3-10. között. Az esemény programját alább közöljük:

Október 3. – 17.00 - Erzsébet terem: Dr. Harkovits Kováts-János (Hun TV) - Az ősnyelv, a magyar nemzet feltőkésítése és a kereskedelem beindítása. Szervezők: Székely Nemzeti Tanács - Kézdiszék, Kézdiszéki Szabad Székely Ifjúsági Egyesület, Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács - Kézdiszék.

Október 7. - 18.30 - Erzsébet terem: Sántha Attila: Székelyek az 5-12. században. Szervezők: Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács - Kézdiszék, Kézdiszékért Egyesület, Erdélyi Magyar Néppárt.

Október 10. - 10.00 - 16.00 - a Vigadó udvara - Arany Griff Rend (Székelyudvarhely) - Középkori hadi bemutató és reneszánsz táncbemutató a Riverenza régizene együttessel, valamint interaktív gyermekprogramok. Szervezők: Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács - Kézdiszék, Kézdiszékért Egyesület, Arany Griffek Egyesület, Erdélyi Magyar Néppárt.

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA