2019. december. 16. hétfő
Főoldal » Hírek » Földi László könyvbemutatója Nagyváradon

Földi László könyvbemutatója Nagyváradon

2017. 02. 23.
Megosztás:

Az ismert biztonságpolitikai szakértő, Földi László előadásán és könyvbemutatóján vehetnek részt a tisztelt érdeklődők március 3-án, pénteken 18 órától a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében, a Városháza / Primăriei u. 27. szám alatt.

Néhány hónapja jelentette meg a Kárpátia Stúdió kiadó Földi László: Migráció – Gondolatok Európa védelméről című kötetét. A szerző rendszeresen ír publicisztikákat napi és hetilapokba, valamint gyakran szerepelt és szerepel a televíziókban is. A kötetben többek között ezekből a gondolatokból válogattak, ezen keresztül ismerheti meg az olvasó a volt hírszerző markáns véleményét, határozott álláspontját korunk egyik legégetőbb problémájáról, a migrációról.

Az előadás helyszínén a szerző dedikálja a kedvezményesen megvásárolható kötetet.

Polgári Esték rendezvénysorozat eseményére szeretettel vár minden érdeklődőt a Magyar Polgári Egyesület és az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács.

Földi László könyvbemutatója Nagyváradon

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA