2020. január. 24. péntek
Főoldal » Hírek » Felhívás

Felhívás

2014. 04. 11.
Megosztás:

FelhívásBolyai Csaba Zoltán 27 éves székelyudvarhelyi fiatalember segítségre szorul! Édesanyja a napokban tette közzé a legnagyobb közösségi portálon, hogy fiánál, hasi aorta és ágyéki artéria tágulatot, aneurizmát diagnosztizáltak. Mint írja „...sajnos az artériában már vérrögök is megjelentek. A helyzetet súlyosbítja, hogy kötőszöveti gyengeség is fenn áll, amire szintén most derült fény. Mivel ez az állapot életveszélyes, a következő napokban megoldásra szorul.”

A műtétre Marosvásárhelyen kerül sor magánklinikán, ára 20.000 lej. Az összeget a család nem tudja előteremteni.

Csabát sokan ismerjük Székelyudvarhelyen, hiszen a Haáz Rezső Múzeum időszakos munkatársa, az Aranygriff Egyesület aktív tagja, a Legendárium csapatának tagja, az udvarhelyszéki Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács önkéntese és az Udvarhelyi Fiatal Fórum vezetőtanácsának is tagja volt.

A fent említett szervezetek amellett, hogy hozzájárulnak a műtét költségeihez, segíteni szeretnének Csabának, további adománygyűjtéssel is!

Várjuk a felajánlásokat az EMNT honosítási irodájában hétköznapokon 9-16 óra között, a Haáz Rezső Múzeum titkárságán 8 és 16 óra között, és az Udvarhelyi Fiatal Fórum irodájában hétköznapokon szintén 9-16 óra között.

A befolyt összeget az édesanya által megadott bankszámlaszámra utaljuk, amelyre bárki egyénileg is küldhet adományt: RO46 INGB 0000 9999 0107 1448.

Székelyudvarhely, 2014. április 10.

az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács udvarhelyszéki szervezete
Haáz Rezső Múzeum
Legendárium csapata
Udvarhely Fiatal Fórum
Aranygriff Egyesület

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA