2019. október. 15. kedd
Főoldal » Hírek » Borbély Zsolt Attila könyvének bemutató körútja

Borbély Zsolt Attila könyvének bemutató körútja

2015. 03. 16.
Megosztás:

Ma veszi kezdetét Borbély Zsolt Attila legújabb kötetének erdélyi bemutató-körútja. Az erdélyi magyar politikai érdekképviselet negyed százada című könyv a rendszerváltás utáni erdélyi magyar politikai eseményeket veszi számba és elemzi azokat, átfogó képet alkotva az elmúlt 25 év közéleti történéseiről.

Március 16-án (hétfőn) 17:00 órától Marosvásárhelyen, a Bolyai téri unitárius egyházközség Dersi János tanácstermében (Bolyai tér 13. szám) kerül sor a bemutatóra, ahol a kötetet Ábrám Zoltán méltatja.

Március 17-én (kedden) 18:00 órától Székelyudvarhelyen, a Gondűzőben (Szentimre utca 18. szám) Z. Nagy István méltatja a könyvet.

Március 18-án (szerdán) 18:00 órától Csíkszeredában, a Székelyföld Galériában (T. Vladimirescu utca 5. szám) Koszta István mutatja be a kötetet.

Március 19-én (csütörtökön) 18:00 órától Kézdivásárhelyen, az Erzsébet teremben (44-es Udvartér 1. szám) Ferencz Attila méltatja a könyvet.

Március 20-án (pénteken) 18:00 órától Sepsiszentgyörgyön, a Míves Házban (Kós Károly utca 5/A szám alatt) Csinta Samu mutatja be Borbély Zsolt Attila új könyvét.

A bemutatókon megjelentek találkozhatnak a szerzővel, valamint lehetőség lesz könyvvásárlásra és dedikálásra is. A szervező Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács szeretettel várja az érdeklődőket és a sajtó képviselőit!

 

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA