2020. január. 25. szombat
Főoldal » Hírek » Április 6-ig hosszabbított munkarenddel fogadja az ügyfeleket az EMNT nagyváradi irodája

Április 6-ig hosszabbított munkarenddel fogadja az ügyfeleket az EMNT nagyváradi irodája

2014. 03. 13.
Megosztás:

A magyarországi választások közeledtével egyre többen keresik fel az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) nagyváradi irodáját (str. Menumorut / Széles u. 23. szám) azért, hogy regisztráljanak és a szavazás mikéntjéről érdeklődjenek. A fokozott érdeklődésre való tekintettel úgy döntöttek, hogy a választások napjáig meghosszabbítják az iroda nyitvatartási idejét: hétfőtől 9 és 19 óra, szombatonként pedig 10 és 14 óra között várják az ügyfeleket – tájékoztatott Nagy József Barna irodavezető, az EMNT partiumi régióelnöke.

Április 6-ig hosszabbított munkarenddel fogadja az ügyfeleket az EMNT nagyváradi irodája

Agyagási Ernő, Nagy József Barna

Csütörtöki sajtótájékoztatóján Nagy József Barna elmondta: március 22-ig lehet még regisztrálni, így akik még nem tették meg, azoknak alig több mint egy hét áll a rendelkezésükre, hogy felkerüljenek a Nemzeti Választási Iroda központi névjegyzékébe. Regisztrálni minden nap lehet a meghosszabbított nyitva tartással működő nagyváradi irodában. Március 18-án, kedden, 13 és 19 óra között regisztrációs napot szerveznek a Partiumi Keresztény Egyetemen, ahová mindenkit elvárnak, aki még nem regisztrált.

Agyagási Ernő a választási regisztrációról nyújtott tájékoztatást a sajtó képviselőinek. Mint elhangzott: a Nemzeti Választási Iroda postán küldi el a regisztrációs nyomtatványt, amelynek kitöltése a személyi azonosító, illetve a lakcímkártya adatai szerint történik.

Az EMNT képviselői azt javasolták, hogy akik megkapják a választási levélcsomagot, ne halogassák a kitöltést, hanem 1–2 napon belül adják postára voksukat, hiszen csak így lehetnek biztosak abban, hogy a választás napjáig megkapja a Nemzeti Választási Iroda. Ha bármilyen kérdésük van, vagy segítséget szeretnének kérni, akkor keressék fel bizalommal a nagyváradi EMNT-irodát.

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA