2019. július. 24. szerda
Főoldal » Hírek » A huszonkétezredik kérelmező

A huszonkétezredik kérelmező

2014. 07. 07.
Megosztás:

Máthé Dénes és családja az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács udvarhelyszéki irodájában kérelmezte a magyar állampolgárságot pénteken. Elmondása szerint azért csak most, mert elhúzódott az okiratok beszerzése, ugyanakkor bíztak abban, hogy a magyarországi választások után is lehetőségük lesz kérelmezni honosításukat. Az udvarhelyszéki EMNT ajándékcsomaggal és oklevéllel köszönte meg a kérelmezőknek, hogy éltek a lehetőséggel és a Demokrácia Központon keresztül kérvényezték a magyar állampolgárságot.

A huszonkétezredik kérelmező

Az udvarhelyszéki EMNT székelyudvarhelyi irodájában, a Vár utca 4. szám alatt, hétfőtől csütörtökig 9-16, míg pénteken 9-15 óra között várja az érdeklődőket. Székelykeresztúron a Szabadságtér 1 szám alatt kedden és csütörtökön 9-15 óra között, Szentegyházán az Ifjúság utca 2. szám alatt hétfőn, szerdán és pénteken 10-14 óra között, kedden-csütörtökön 13-17 óra között fogadják az érdeklődőket.

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA