2019. november. 17. vasárnap
Főoldal » Hírek » A csíkszeredai EMNT-irodában tett látogatást Németh Zsolt

A csíkszeredai EMNT-irodában tett látogatást Németh Zsolt

2014. 02. 11.
Megosztás:

Németh Zsolt, Magyarország Külügyminisztériumának parlamenti államtitkára az elmúlt hétvégén látogatást tett az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) és az Erdélyi Magyar Néppárt csíkszeredai irodájában.

A csíkszeredai EMNT-irodában tett látogatást Németh Zsolt

A Petőfi Sándor utca 7. szám alatt található irodában – Demokrácia Központban – Németh Zsolt államtitkárt és az őt elkísérő Zsigmond Barna Pált, Magyarország csíkszeredai főkonzulját Papp Előd, a Néppárt Székelyföldért felelős alelnöke, Sorbán Attila, a Néppárt Hargita megyei elnöke, valamint Tiboldi László, az EMNT országos alelnöke fogadta.

A látogatás alkalmával az államtitkár részletes tájékoztatást kapott a választási névjegyzékbe történő regisztráció folyamatáról, az iroda munkatársainak fáradtságot nem ismerő munkájáról. A kötetlen beszélgetés során az iroda munkatársai további hathatós segítségről biztosították az államtitkárt a magyarországi választásokkal kapcsolatban.

A csíkszeredai EMNT-irodában tett látogatást Németh Zsolt

Aloldal jobb felső szöveg

Tőkés László ünnepi beszédét tartja Bánffyhunyadon, 2013. március 15-én. 

„Olyan emberekre van szükség, akik nem félnek, akik tesznek a szabadságért; a külső szabadsághoz pedig elsősorban az szükséges, hogy az emberek  belül is szabadok legyenek, mivel csak szabad emberek vívhatják ki a szabadságot”.

EMNT-gála, Kolozsvár, 2013. december 14. VIDEÓGALÉRIA